dimecres, 22 de febrer del 2017

Crema’l Tu! 19è Premi de Disseny del Dimoni de Badalona 2017





El Crema’l tu! Premi de Disseny del Dimoni de Badalona és el certamen amb el qual es dissenya el Dimoni de les Festes de Maig. És convocat per l’Àmbit de Badalona Educadora. Aquest concurs va néixer l’any 1999 amb la voluntat d’obrir a la ciutadania una convocatòria que permetés dissenyar un dels símbols culturals de la nostra ciutat. Posteriorment, un constructor dóna forma al disseny guanyador i s’exhibeix a la platja durant alguns dies, a la vista de la ciutadania. El premi està obert a tots els participants més grans de 16 anys que s’hi vulguin presentar. 
  • Els dissenys s’han de lliurar en paper mida DIN-A3 (297 × 420 mm), impresos per una sola cara, en color i a escala, en què es detalli l’alçària (vista frontal) i el perfil de la figura (vista lateral). També s’ha de facilitar una proposta de pedestal sobre el qual s’ha de recolzar la figura, amb les mateixes especificacions anteriors. 


    El premi en metàl·lic serà de 1.000
El termini de presentació és fins al dia 3 de març de 2017. Cal trametre els originals a l’Àmbit de Badalona Educadora ( edifici El Viver, plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12, 2a planta. 08911 Badalona de 9 a 14 h.)